Wijnproeverij in Utrecht

Al jaren importeren we de lekkerste Portugese wijnen naar Nederland.

Als u dol bent op wijn dan kunt u bij ons uw hart ophalen. Onze wijnen selecteren we namelijk op zeer kritische wijze, zodat we u alleen de allerlekkerste aroma’s en kwaliteiten kunnen bieden.

 

Wij organiseren een paar keer per jaar proeverijen op een locatie in Utrecht. Als u interesse hebt om deel te nemen dan kunt u contact met ons opnemen. Zodra er een proeverij is gepland dan sturen we u een uitnodiging.  Afhankelijk van de opzet en organisatiekosten is deelname al mogelijk voor € 7,50 - € 10,00 per persoon..

 

Tijdens deze wijnproeverijen in Utrecht kunt u een groot deel van ons assortiment proeven en ervaart u de grote verscheidenheid aan smaakprofielen die Portugal te bieden heeft.  U zult niet de eerste zijn die dol op wijn is, maar er eigenlijk maar weinig over weet te vertellen. Daar komt nu verandering in, want na deze proeverij is uw kennis over wijn flink uitgebreid.

 

Onze volgende proeverij is op 2 december van 18:00 tot 22:00

in het prachtige voormalig klosstergewelf aan de Oudegracht in Utrecht vergelijkt u wijnen en ports.

Hebt u iets moois gevonden? Wij zorgen dat het voor de Kerst bij u thuis wordt bezorgd.

Eindejaarsproeverij op 2 december

Een historische beleving met het comfort van nu.

Proef onze wijnen en ports in het voormalig kloostergewelf aan de Oudegracht in Utrecht.

Een mooie gelegenheid om je wijnen voor de feestdagen uit te zoeken. Want wat is er beter dan eerst proeven voor dat je het op tafel zet.

Ook leuk om als groep te bezoeken.

We staan klaar om jullie te begeleiden op deze wijnexpeditie door Portugal.

Locatie: Oudegracht 230, Utrecht

Datum/tijd: 2 december tussen 18:00 en 22:00 uur

 

Schrijf je snel in. 

De prijs per persoon is slechts

€ 7,50

  • Beschikbaar

Wijnproeverij Utrecht

 

Wijnproeverij in Utrecht voor
particulieren of bedrijven

U kunt zowel als particulier (bijvoorbeeld met een groep vrienden) als met uw bedrijf onze wijnproeverij in Utrecht reserveren. Of u het nu op kleine of wat grotere schaal wilt organiseren, wij denken graag met u mee voor een passende oplossing. U kunt zelf kiezen welke wijnen we tijdens de proeverij serveren, maar u kunt ook vertrouwen op onze kennis en ons een veelzijdige selectie laten samenstellen. Het gaat er immers om dat u de diverse smaken leert (her)kennen en meer over wijn in het algemeen leert. Op een formulier vult iedereen in wat hij of zij proeft en opmerkt, en wij vertellen u wat de kenmerken van de wijn in kwestie zijn. Onze wijnproeverij in Utrecht is ontzettend leuk als vriendenuitje, maar ook perfect geschikt om een teambuilding dag mee af te sluiten.

 

 


Over ons assortiment Portugese wijnen

Al sinds jaar en dag gaan wij regelmatig naar Portugal terug om de lekkerste wijnen uit te zoeken. Dit doen wij op zeer persoonlijke wijze, door zelf de producenten te bezoeken en met hen in gesprek te gaan. We kennen dus het verhaal achter alle wijnen die we tijdens onze wijnproeverij in Utrecht serveren, en kunnen u alles vertellen over de productiemethode. In onze webshop kunt u al deze soorten Portugese wijn kopen, en bij u thuis laten bezorgen. Dit doen wij in een straal van 50km rondom Utrecht helemaal gratis. Daarbuiten rekenen wij een kleine bijdrage in de verzendkosten. Dus bent u op zoek naar alleen de lekkerste, topkwaliteit wijnen uit Portugal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bestel de selectie van uw keuze in de webshop of reserveer samen met een fijn gezelschap onze wijnproeverij in Utrecht om een specifieke selectie te kunnen proeven.