Wijnproeverij in Utrecht

Al jaren importeren we de lekkerste Portugese wijnen naar Nederland, welke u persoonlijk kunt komen proeven op onze wijnproeverij in Utrecht. Als u dol bent op wijn en u heeft een gezelschap vrienden, familie of collega’s dat daar precies hetzelfde over denkt dan kunt u bij ons uw hart ophalen. Onze wijnen selecteren we namelijk op zeer kritische wijze, zodat we u alleen de allerlekkerste aroma’s en kwaliteiten kunnen bieden. Tijdens onze wijnproeverij in Utrecht gaat u samen met uw gezelschap meerdere exemplaren proberen, en leert u bovendien alles over hoe deze wijn gemaakt wordt. U zult niet de eerste zijn die dol op wijn is, maar er eigenlijk maar weinig over weet te vertellen. Daar komt nu verandering in, want na deze proeverij is uw kennis over wijn flink uitgebreid.

 

Onze eerstvolgende proeverij is op 17 juni 2022.

In de foyer van Buurttheater ZIMIHC, Bouwstraat 55, Utrecht is een groot deel van ons assortiment te proeven.

Onze medewerkers begeleiden je graag op een prachtig Portugees wijnavontuur.

Kom binnen tussen 17 en 19 uur of kom na 19 uur. We beëindigen ons wijnfeest om 22 uur.

Heb je een voorkeur voor een bepaalde tijd? Reageer dan snel want de capaciteit is beperkt.

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW.

Wijnproeverij 17 juni 2022 (entree tussen 17 en 19 uur, vertrek uiterlijk 22 uur)

€ 7,50

  • Beschikbaar

Wijnproeverij 17 juni 2022 (entree vanaf 19 uur, vertrek uiterlijk 22 uur)

€ 7,50

  • Beschikbaar

Wijnproeverij Utrecht

 

Wijnproeverij in Utrecht voor
particulieren of bedrijven

U kunt zowel als particulier (bijvoorbeeld met een groep vrienden) als met uw bedrijf onze wijnproeverij in Utrecht reserveren. Of u het nu op kleine of wat grotere schaal wilt organiseren, wij denken graag met u mee voor een passende oplossing. U kunt zelf kiezen welke wijnen we tijdens de proeverij serveren, maar u kunt ook vertrouwen op onze kennis en ons een veelzijdige selectie laten samenstellen. Het gaat er immers om dat u de diverse smaken leert (her)kennen en meer over wijn in het algemeen leert. Op een formulier vult iedereen in wat hij of zij proeft en opmerkt, en wij vertellen u wat de kenmerken van de wijn in kwestie zijn. Onze wijnproeverij in Utrecht is ontzettend leuk als vriendenuitje, maar ook perfect geschikt om een teambuilding dag mee af te sluiten.

 

 


Over ons assortiment Portugese wijnen

Al sinds jaar en dag gaan wij regelmatig naar Portugal terug om de lekkerste wijnen uit te zoeken. Dit doen wij op zeer persoonlijke wijze, door zelf de producenten te bezoeken en met hen in gesprek te gaan. We kennen dus het verhaal achter alle wijnen die we tijdens onze wijnproeverij in Utrecht serveren, en kunnen u alles vertellen over de productiemethode. In onze webshop kunt u al deze soorten Portugese wijn kopen, en bij u thuis laten bezorgen. Dit doen wij in een straal van 50km rondom Utrecht helemaal gratis. Daarbuiten rekenen wij een kleine bijdrage in de verzendkosten. Dus bent u op zoek naar alleen de lekkerste, topkwaliteit wijnen uit Portugal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bestel de selectie van uw keuze in de webshop of reserveer samen met een fijn gezelschap onze wijnproeverij in Utrecht om een specifieke selectie te kunnen proeven.