Het lekkerste assortiment Portugese wijnen

Bij Vinhos de Portugal vindt u absoluut het lekkerste assortiment Portugese wijnen. Deze hebben we namelijk helemaal zelf in het land van herkomst geselecteerd, waar we elk jaar teruggaan om nieuwe wijnproducenten te leren kennen. Door de gezamenlijke voorliefde van onze oprichters (Gerrit, Coen en Antonio) voor Portugese wijnen, was de stap naar een webshop en onze wijnproeverij in Utrecht snel gemaakt. We zijn er trots op dat we inmiddels zo’n groot aanbod hebben, en u bij ons een Portugese wijn kunt kopen die past bij elk gerecht, borrel of event


 Portugese wijnen voor bij de maaltijd of borrel

 

 Wat de reden ook is dat u een fijne selectie Portugese wijnen wilt inslaan, wij hebben zeker de juiste voor u op voorraad. We hebben namelijk allerlei verschillende typen wijnen ingeslagen, die elk hun eigen afdronk hebben en daardoor op geheel eigen wijze te combineren zijn. Een lekkere wijn die specifiek past bij een visgerecht bijvoorbeeld, of een licht wijntje dat perfect past bij een tapas avondje. Voor elke gelegenheid kunnen wij u de perfecte Portugese wijnen leveren, desgewenst in een wat grotere hoeveelheid.

 

Alle orders binnen een straal van 50km rondom Utrecht bezorgen wij bovendien gratis, maar voor orders daarbuiten brengen wij een klein verzendbedrag in rekening. Het minimum aantal flessen wijn dat u dient te bestellen is altijd 6 flessen. Dit is echter niet zo moeilijk met het grote aanbod bijzondere wijnen uit dit zonnige Zuid-Europese land. Weet u niet zo goed welke wijn u moet kiezen? Vertel ons bij welk gerecht of bij wat voor gelegenheid u hem wilt drinken, en we adviseren u graag.


Het genot van een goed glas wijn

 Alleen de echte wijnliefhebber weet hoe groot verschil in kwaliteit zit tussen de diverse merken en productiemethoden. Een goed glas wijn is namelijk veel meer dan de selectie van de juiste druiven. Er gaat een intensief proces vooraf aan het produceren ervan, en de kwaliteit wordt beïnvloed door ontzettend veel factoren. Daar zijn we ons bij Vinhos de Portugal maar al te goed van bewust, en daarom selecteren we onze Portugese wijnen alleen na ze zelf geproefd te hebben en uitgebreid te hebben gesproken met de producent. Zo kunnen we u altijd de beste kwaliteit wijn garanderen, welke variant u ook kiest. Gaat u voor een volle, witte wijn met een tropisch aroma, een droge, ietwat kruidige variant voor bij uw visgerechten of liever voor een intense rosé met een frisse afdronk? Wij importeren ze met liefde uit Portugal, zodat u er thuis of op uw event van kunt genieten!