Online een Portugese wijn kopen

In onze webshop kunt u diverse soorten Portugese wijn kopen en bij u thuis laten bezorgen. Dit doen wij in de regio Utrecht (binnen een straal van 50km) zelfs volledig gratis. Al onze wijnen hebben wij zelf in het land van herkomst geselecteerd, waarbij we altijd zeer kritisch zijn over zowel de smaak als de manier van produceren. We kennen al onze producenten persoonlijk, en weten dus niet alleen waar, maar ook hoe de wijnen worden geproduceerd. Dit maakt onze Portugese wijnen uniek in hun soort, en dubbel het genieten waard. Welk type Portugese wijn u kopen wilt maakt niet uit. We hebben zowel witte wijnen als rosé op voorraad, maar ook Vinho Verde en Spumante. Uiteraard kunnen we u perfect van advies voorzien met betrekking tot het type wijn dat past bij hetgeen u wilt serveren. Of het nu een kruidig visgerecht is, een oer-Hollandse maaltijd of een tapasavond voor vrienden en familie, wij hebben de juiste juiste wijn voor elke gelegenheid!


Portugese wijn kopen

Portugese wijn kopen voor wijnproeverij

 

Wilt u met vrienden, familie of uw bedrijf een wijnproeverij organiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als liefhebbers van wijnen uit dit Zuid-Europese land vinden we namelijk dat u minstens één Portugese wijn moet kopen voor deze proeverij. Ons assortiment bestaat uit diverse exemplaren, die allemaal andere eigenschappen en een andere afdronk hebben. We hebben zowel lichte, fruitige wijnen als wijnen met een intens aroma dat veel langer blijft hangen. Wilt u de gehele wijnproeverij in het teken zetten van Portugese wijnen? U kunt ons niet gelukkiger maken. Wij helpen u in dat geval met het maken van een veelzijdige selectie, waarmee u de wijnproeverij gegarandeerd tot een succes maakt. Wilt u de organisatie liever niet zelf in handen hebben? Dan kunt u met deze groep vrienden, familie of collega’s onze wijnproeverij in Utrecht boeken. Tijdens een avondvullend programma gaan jullie dan de diverse soorten wijn proeven die wij persoonlijk hebben geselecteerd en geïmporteerd, natuurlijk onder het genot van bijpassende hapjes.


Luxe wijnen voor elke gelegenheid

Al onze wijnen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. We durven echter wel te zeggen dat ze qua smaak en beleving ver boven de wijnen uitsteken die u in de supermarkt vindt. We beloven u dat u met onze wijnen indruk maakt op uw gasten, ongeacht de reden van dit samenzijn. Een Portugese wijn kopen doet u dus best in onze webshop, als u tenminste een keuze kunt maken uit de vele smaakvolle en bijzondere exemplaren uit ons assortiment…